Het Rijksbreed Kennisnetwerk Social Media organiseert op donderdag 27 september van 15.00 tot 17.00 een inspiratiesessie met LiveCrowd in Den Haag.Livecrowd is een aanstormend bedrijf dat met name in de muziekindustrie live evenementen ondersteunt met webcare en crowd en mobility control. De mensen achter dit bureau zijn op alle social media platformen aanwezig maar het meest bijzondere is dat ze partner zijn van onder meer Google, Facebook en Twitter. Hiermee hebben ze vergaande rechten op bijvoorbeeld Google Maps waarbij ze zelfs voorkeursroutes kunnen aangeven zodat mensen zich goed over het gebied verdelen bij het einde van het event. Dit moet je zien, dit is de toekomst van social en webcare 4.0. 

Wanneer en waar?

Donderdag 27 september  van 15.00 tot 17.00 uur.
Binnenhof 19 Den Haag, RVD zaal

De nieuwste webcare trends en ontwikkelingen

In deze 2 uur durende inspiratiesessie laat Arwind Gajadien van Livecrowd zien hoe ze live events monitoren en ondersteunen. Hij gaat in deze interactieve presentatie in op hun rol als ontwikkelaar bij onder meer Google en Twitter.  Ook gaat hij dieper in op de rol van Livecrowd bij Rijkswaterstaat, Schiphol en allerlei gemeentelijke projecten.
Livecrowd was onder meer afgelopen jaar aanwezig op concerten van Rihanna, Taylor Swift, Coldplay, Beyoncé, Toppers en Marco Borsato in Nederland, evenals op het Lowlands-festival.

Schrijf je in!

Schrijf je in via onze pagina op Eventbrite.

 

Inspiratiesessie: Webcare 4.0 met Livecrowd