Na het succes van de trainingen van 2017 hebben we voor 2018 weer een nieuw programma samengesteld. Van januari t/m maart 2018 organiseren we 4 trainingen. 

Waarom deze trainingen?

De ontwikkelingen op het gebied van social media gaan razendsnel. Dat heeft grote gevolgen voor de overheid en publieke organisaties. Het RKS biedt daarom trainingen aan die jou en je collega’s verder helpen om hier op een slimme en effectieve manier mee om te gaan. Omdat we heel goed weten voor welke uitdagingen de overheid staat, kunnen wij als geen ander maatwerk aanbieden. Onze trainers kennen de publiekesector en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van social media, communicatie en marketing. Deze trainingen kunnen we vanzelfsprekend ook in company aanbieden, bijvoorbeeld voor je afdeling. Zo kun je jouw hele afdeling op hetzelfde kennisniveau brengen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Betalende leden van het RKS kunnen per jaar (dat loopt van juli 2017 t/m juni 2018) 5 trainingsplaatsen gratis afnemen. Voor niet-betalende leden bedragen de kosten € 500,- per deelnemer per training.

Schrijf je nu in voor de trainingen van 2018!